Portfolio tekstproducties

Voor verschillende opdrachtgevers verzorgen wij al een aantal jaren teksten voor magazines en websites. Een overzicht.

Rabo &Co

Janet doet dit onder andere voor Rabobank Noord Veluwe, waar zij de redactie voert over ledenmagazine Dichterbij (verscheen tot eind 2019) en nu voor de lokale pagina's in Rabo & Co.

(T)Huis - Ronald McDonald Huis Zwolle

Als vrijwilliger levert Janet al 10 jaar lang, vier keer per jaar een bijdrage aan (T)Huis, het magazine van het Ronald McDonald Huis in Zwolle.

High Five - Kop van de Veluwe

Voor bestuurlijk samenwerkingsverband Kop van de Veluwe, onderdeel van Regio Zwolle, verzorgt Jean-Jacques de teksten, eindredactie en productie van de Gebiedsverkenning en van HIgh Five, het digitale magazine van de Kop van de Veluwe. Je kunt de magazines lezen op de website van Regio Zwolle.

BOOST Smart Industry

Voor BOOST Smart Industry schrijft Jean-Jacques regelmatig artikelen, zoal deze en bijdragen voor de jaargids. Hier zie je het resultaat.

BPD

Voor BPD, Bouwfonds Property Development, schreef Jean-Jacques teksten voor nieuwbouwproject De Klamp bij Leeuwarden, appartementencomplex Extravert in Almere-Buiten, Parkpaviljoen Wilgenvliet in Arnhem, het Schakerveld in Twello en het project Broeklanden bij Meppel.

Zwolse theaters

Voor Zwolse theates schrijft Jean-Jacques een serie artikelen over Binden & Boeien, gebaseerd op gesprekken van journalist en tv-presentator Rick Nieman. Twee artikelen verschenen in ZON magazines nummer 14 (pagina 88) en 15 (pagina 74).

Events.nl

Jean-Jacques schreef met regelmaat voor Events.nl, het online magazine voor de evenementenbranche. Een overzicht van alle artikelen die hij geschreven heeft, vind je hier.

Heb je ook aansprekende teksten nodig? Neem contact met ons op voor een kennismaking!