Persoonlijk communicatieadvies

Al ruim 18 jaar helpen wij bedrijven, onderwijsinstellingen en overheden bij hun communicatievraagstukken. Met name Janet heeft daarin veel ervaring opgebouwd met interim-opdrachten voor onder andere Wärtsilä, Agrifirm, Stimuland, provincie Drenthe, gemeente Emmen (start Vuelta), gemeente Meppel (intocht Sinterklaas), gemeente Zwolle (Spoorzoneproject) en de hogescholen Windesheim en NHL Stenden.

Maar je bent bij ons ook aan het goede adres voor communicatieadvies. Bijvoorbeeld als je dringend een communicatieplan nodig hebt en zelf even niet weet waar je moet beginnen. Op basis van een gesprek stellen wij een een passend advies of een uitgewerkt plan van aanpak voor je op. Waar je direct mee aan de slag kunt. Met praktische en toepasbare adviezen. Desgewenst ook gecombineerd met een marketingadvies.

Heb je zelf een helder antwoord op deze vragen, maar zit je verlegen om extra handjes? Wij verzorgen ook graag meer operationele werkzaamheden zoals het schrijven van teksten voor brochures, persberichten, mailings, websites en social media.