Portfolio tekstproducties

Voor verschillende opdrachtgevers verzorgen wij al een aantal jaren teksten. Janet doet dit onder andere voor Rabobank Noord Veluwe, waar zij de redactie voert over ledenmagazine Dichterbij (verscheen tot eind 2019) en nu voor de lokale pagina's in Rabo & Co.
Als vrijwilliger levert Janet al bijna 10 jaar vier keer per jaar een bijdrage aan (T)Huis, het magazine van het Ronald McDonald Huis in Zwolle.

Jean-Jacques schrijft met regelmaat voor Events.nl, het online magazine voor de evenementenbranche. Een overzicht van alle artikelen die hij geschreven heeft, vind je hier.

Voor bestuurlijk samenwerkingsverband Kop van de Veluwe, onderdeel van Regio Zwolle, verzorgt Jean-Jacques de teksten, eindredactie en productie van HIgh Five. Dit digitale magazine verschijnt vier keer per jaar.

Voor BOOST Smart Industry heeft Jean-Jacques diverse artikelen geschreven en de eindredactie verzorgd voor hun jaargids. Hier zie je het resultaat.

Ook BPD, Bouwfonds Property Development, is een van zijn vaste opdrachtgevers. Zo schreef hij teksten voor nieuwbouwproject De Klamp bij Leeuwarden, appartementencomplex Extravert in Almere-Buiten, Parkpaviljoen Wilgenvliet in Arnhem, het Schakerveld in Twello en het project Broeklanden bij Meppel.

Heb je ook aansprekende teksten nodig? Neem contact met ons op voor een kennismaking!